Directeur Stichting Vreedzaam wordt wethouder in Utrecht

25-5-2022, Utrecht

Onze directeur, Dennis de Vries, wordt door de PvdA Utrecht aan de gemeenteraad voorgesteld als wethouder. Op 9 juni vindt de officiële benoeming door de gemeenteraad plaats. “Ik heb altijd gewerkt vanuit idealisme en dit idealisme heeft me nu tot een volgende uitdaging gebracht”, aldus Dennis.

Wij feliciteren Dennis van harte met deze eervolle benoeming.
Voor de stad Utrecht is de komst van Dennis een aanwinst. Met zijn enthousiaste, energieke en verbindende stijl van werken gaat hij vast en zeker brengen wat de politiek nodig heeft: vernieuwing en verbinding.

Sinds 1 januari 2019 vormt Dennis samen met Annemiek van Vliet de directie van de Stichting Vreedzaam. Ook in de jaren daarvoor was hij al betrokken bij het werk van de Stichting, als werknemer bij Vreedzaam en als leerkracht en locatieleider van een school in Overvecht.
Hij heeft dat werk met veel aanstekelijk idealisme en energie gedaan. Velen zijn door hem geïnspireerd te gaan werken aan een Vreedzame school en een Vreedzame wijk. Hij zegt daar zelf over: “Vreedzaam is een hoopvol programma en dat heb ik altijd met liefde uitgedragen”. En dat klopt helemaal.

Dennis gaat als wethouder verder met het versterken van burgerschap en de lokale democratie. Het zal even wennen zijn om als Stichting Vreedzaam verder te gaan zonder Dennis. Gelukkig hebben we de afgelopen jaren velen weten te betrekken bij het werk van Vreedzaam. De Stichting is een echte netwerkorganisatie geworden met veel actief betrokkenen door heel Nederland. Een goede basis om met vertrouwen in de toekomst van Vreedzaam verder te gaan.

De altijd al bijzondere en goede samenwerking met de gemeente Utrecht zal zeker worden voortgezet nu we daar Dennis gaan tegenkomen.

 

Stichting Vreedzaam,
Annemiek van Vliet, directeur-bestuurder
Bas de Koning, voorzitter Raad van Toezicht

 


Contact


Annemiek van Vliet
0652031337
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Merlijn Slothouber
0638396654
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agnes Pols
0610195588
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Vreedzame Nieuwsberichten

copyright © 2019 -2022 - Stichting Vreedzaam   |   Webproductie POINT OF VIEW